fredag 22 januari 2010

New Look och The XX

Det blev ju konsert i onsdags igen, den här gången med The XX och med sig hade dom ett förband, New Look, som jag måste säga, blev en intressant musikupplevelse. Dom speglade åttiotalet i klädstil och den nymoderna electropopen i musikstil. Otroligt medryckande och nyskapande. Kan inte annat än att gilla, det dom gav oss, till fullo.

Se själva och njut av en före detta fotomodell, Sarah Ruba och en houseguru, Adam Pavao från Kanada, som båda numera bor och verkar i Brooklyn, New York.




Att The XX skulle leverera blev väldigt självklart efter ett par låtar. Det lite sargade bandet, då en av medlemmarna så sent som i november valt en annan väg, visade inga tecken på svaghet. Dom lyckades, på nåt sätt, toppa varje låt. Att dom är på väg att bli riktigt stora behöver vi inte oroa oss för. Jag tror definitivt på en till spelning här i Götet, då på Way out West i augusti.

Har ännu inte skaffat mig ett betygsystem, men skulle säga att denna konsert, med både New Looks nyskapande och The XXs träffsäkerhet, skulle ge full pott.

Det här vill vi se igen. Och igen. Och säkert igen och kanske även en gång till, eller två.

/Muxboy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar