söndag 14 februari 2010

Back on track!

Så, då är man hemma i kaoset igen, från att ha semestrat lite i Tokyo, över förra helgen.

Det blev en riktigt intensiv helg, där vi fick uppleva shopping, inte för mig då jag är för lång för dom japanska storlekarna, Shrines (Budist-tempel), den klassiska fiskmarknaden med fisk i alla storlekar och former, där vi också stod i kö 2.09h i kö för att äta världens kanske bästa sushi, men inte minst, att få möta alla dessa vänliga och väldigt väluppfostrade människorna. Vi var även uppe i deras regeringsbyggnad, ca 200 m upp, med fantastisk utsikt över hela staden. Maten var ju ett kapitel för sig och nästan all mat var god. Det blev sushi på löpande band, underbara yakitorispett med vitlöksris i en liten källarlokal, en typ pannkaka med grönsaker och kött, som stektes på bordet vi satt vid och mycket annat och nästan all mat smakade bra (förutom den ofrivilligt beställda bäckfisken.

Nog om resan och tillbaka till verkligheten. På fredag blir det Jeanette Lindström, på Nef och har även köpt biljett till Beach House, som spelar på Pustervik tis den 2 mars.

Om man får ihop det, så kommer våren att fortsätta i samma höga tempo som jag har börjat året med, nu med förhoppningen att det inte ska vara så länge mellan dessa bloginlägg.

Sayonara
/Muxboy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar